Evenimente

Evenimentele la care sunt prezenta ca si speaker sunt uneori organizate de mine, alteori sunt invitata. Tematica pe care vorbesc e: Inteligenta Emotionala, Increderea in sine, Emotii, Relatii, Echipa, Parenting, Educatie, Organizare.

Imi dau cu parerea si despre lucruri si fenomene pe care nu le cunosc, insa nu vorbesc in public in conferintele mele. Aleg sa ma limitez la ceea ce stiu ca functioneaza, deocamdata ;)

Evenimentele organizate de noi includ proiecte pentru comunitate si, in special, proiecte cu tematica educativa prin care promovam incercam sa implicam tinerii sa invete sa isi controleze emotiile, sa isi asume responsabilitatea pentru propria viata, sa faca voluntariat, sa protejeze mediul si animalele, sa faca sport si sa aiba o alimentatie sanatoasa.

Increderea in sine in scoli

Seminar pentru adolescenti, parinti si profesori

22.04 - 24.05.2019

Detalii aici

Ultimele articole

Stii intrebarea aia: Tu ce te faci cand esti mare?

Postarea asta o sa ajute si unii adulti, desi a fost gandita pentru adolescentii din lista mea. Stii intrebarea aia: Te-ai gandit la ce facultate/liceu mergi? Tu ce te faci cand o sa fii mare? Inca nu sti ce vrei sa faci in viata?

Citeste mai mult

Stresul inainte de BAC si de evaluarea nationala

Un elev care are examen (capacitate sau Bac) aude intre 41 si 146 de ori pe zi propozitia "ai examen" la care se adauga un ton care contine frica, alarma, amenintare. La aceasta propozitie se adauga, in functie de caz, profesor, parinte si urmatoarele:

Citeste mai mult

Cele mai puternice 3 tehnici in relatiile cu copilul

Cand insir calitatile, de multe ori, parintele spune: bine, bine, dar........... si aici incepe lista cu dorintele neimplinite ale parintelui (eu am alt cuvant pentru lista asta).

Citeste mai mult

De ce minte copilul

Una din intrebarile care mi se pun foarte des este: dar de ce minte? De ce minte copilul si spune ca nu el a facut? De ce minte elevul si spune ca si-a facut tema, dar "mi-a mancat-o pisica"?

Citeste mai mult

Ghemotocul de fata

In tabara, in una din zile, un ghemotoc de fata (cea din poza, dar in alta ipostaza) ma striga: "Sim, vreau sa-ti dau o imbratisare" si in timp ce ma imbratisa imi spune dulce "Te iubesc, Sim". Ii raspund: "Si eu te iubesc" La care, ghemotocul continua

Citeste mai mult

Manifest pentru mame: Ai grija de tine! Nimeni nu o poate face in locul tau!

Am fost la alergat si cand alerg imi vin idei. Mi-am amintit ca am postat pe facebook un comentariu in care am spus ca “Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta. Nu copilul tau! Nu sotul tau! Nu seful tau!”

Citeste mai mult