sunt Simona Ciff

Mi se spune Sim și atât 🙂 Oamenii mă consideră plină de energie și pozitivă și mă apreciază pentru că în prezența mea scot la suprafață ce e mai bun în ei și pentru că le găsesc mereu punctele forte.

Am fost formată ca și psiholog și psihoterapeut și folosesc la momentul acesta experiența și cunoștintele în programe de educație a inteligenței emoționale pentru adulți și adolescenți.

Organizez tabere de inteligență emotională pentru adolescenți, bootcampuri pentru femei și traininguri și conferințe pentru adulți. Sunt invitată adesea ca speaker pe teme precum: inteligența emotională, emoțiile, fericirea, relațiile interumane, educație, încredere in sine, echipă și lidership.

Am înțeles de câțiva ani că nu pot învăța pe nimeni nimic. Învățarea are loc în interiorul notru când suntem deschiși să ne observăm. De aceea, încerc să fiu un intrument smerit și plin de iubire care transmite altora din experiența sa.

Pas cu pas

2004
Am terminat facultatea

Am terminat facultatea. Tot atunci ma refuzat sa raman in mediul universitar. Daca ma uit in urma, imi dau seama ca am luat o decizie buna. Imi place partea aplicata a stiintei. Imi place sa vad vieti schimbate.

2007
Start în practică

Am inceput sa practic ca si psihoterapeut in terapie rational emotiva si comportamentala

2008
Master

Mi-am luat masteratul dupa ce am validat un program de dezvoltarea inteligentei emotionale la personalul care lucreaza cu copii.

2009
Am scris două cărți

Am scris doua carti: Dezvotarea emotionala la asistentii maternali profesionisti si Disciplinarea pozitiva a copilului.

2009
Programul Parinte de Succes

Am creat programul Parinte de Succes – prin care promovez educatia fara violenta, tehnici de disciplinare pozitiva si tehnici de a avea o relatie frumoasa cu copilul tau.

2010
Start antreprenoriat

Am renuntat la statutul de angajat. Am ramas doar cu cabinetul si am inceput antreprenoriatul.

2010
Start voluntariat pentru comunitate

Am derulat mai multe proiecte de voluntariat pentru comunitatea din care fac parte. In general proiectele incud promovarea sanatatii mentale, a miscarii si a implicarii in comunitate. Cateva proiecte ar fi: Minte sanatoasa in corp sanatos, Fii voluntar!, Hai afara! Spune nu violentei!, Cum motivez elevii la scoala, Pentru copilul din tine- eveniment pentru incurajarea activitatilor intre parinti si copii, 100 de ani de la Marea Unire

2011
Proiectul Top-Psy

Am lansat proiectul Top-Psy, fii propriul psiholog – o comunitate a oamenilor care doresc sa isi dezvolte inteigenta emotionala si relatiile sanatoase cu ceilalti. Pe site sunt sute de articole despre emotii, inteligenta emotionala si relatii de cuplu, profesor – elev, parinte – copil.

2011
Proiectul Adventure Life

Am fost co-fondator al conceptului Adventure Life (www.adventurelife.ro) prin care oferim programe de aventura si training de soft skills pentru companii.

2013
Doctoratul

Termin doctoratul in stiintele educatiei si validez un program care ajuta profesorii sa isi pastreze calmul si sa foloseasca tehnici pozitive de disciplinare si motivare la clasa.

2014
Programul Profesor de succes

Creez si incep implementarea programul “Fii un profesor de succes! Preda fara stres! in scoli” – program care a constituit si lucrarea mea de doctorat. La acest moment lucrez la derularea programului in cat mai multe scoli din Romania.

2015
Programul Relație de succes

Ia nastere programul Relatie de Succes – program in care am reusit sa sintetizez modul in care iti poti alege un partener potrivit pentru o relatie de lunga durata precum si modul in care poti intretine relatia.

2016
Programul Pașaport pentru succes

Iese la iveala programul pentru adolesenti: Pasaport pentru Succes. Programul contine informatiile necesare dezvoltarii a 5 din cele mai importante abilitati necesare pentru a atinge succesul in orice domeniu al vietii: increderea in sine, autocontrolul emotional, perseverenta, relatiile cu ceilalti, organizare si planificare. Ulterior, datorita solicitarilor, l-am adaptat si pentru adulti.

2016
Caravana națională: Controlul emotiilor

Am inceput sirul de evenimente gratuite “Controlul emotiilor” prin care promovez sanatatea mintala. Am reusit sa organizez evenimente in Bucuresti, Timisoara, Arad, Iasi si Botosani. Intentionez ca in urmatorii 2 ani sa ajung in fiecare municipiu de judet.

2019
Caravana națională: Încredere în sine la elevi

Am conceput un tur in marile orase pentru a incuraja elevii sa aiba mai multa incredere de sine si pentru a pune la dispozitia profesorilor si parintilor instrumente practice care sa creasca increderea si motivatia si sa reduca teama in scoala

2020
Programul antibulying 4 PEACE

4 PEACE este singurul program integrat antibullying din România care include școala, elevii și părinții. Programul este practic și cuprinde dezvoltarea inteligenței emoționale la toți factorii implicați, a comunicării și asumării responsabilității pentru propriile acțiuni. După învățarea principiilor programului, se formează PEACE GANG (Brigada Păcii) care urmează să creeze cadrul în care non-violența devine cultură organizațională în locală.

Visez și lucrez pentru secolul în care ne asumăm emoțiile și durerea fără să îi învinovățim pe cei din jur

Sim Sim

Ce fac

Simona Ciff

Organizez tabere

Am creat un concept de programe de inteligență emoțională în care am îmbinat tehnicile cele mai eficiente pentru controlul și vindecarea rănilor emoționale.

Susțin cursuri

Le prefer pe cele față în față, ca să intru în contact cu oamenii dar ne-am adaptat și avem și versiunile lor online.

Organizez evenimente

Îmi place între oameni de aceea te invit la evenimente despre: inteligența emoțională, relații, parenting, bullying și multe altele.

Ce spun cei cu care am lucrat

 • Bucsa Oana acum un an
  Vreti sa va spun ce e super la ea? E socant de sincera, directa, „simpla” si „normala”. Pare foarte usor totul, cand o vezi si o auzi. In realitate… totul e chiar asa, super simplu. Spor in toate!
   
 • Sim…pff..e genul de persoana pe care nu o poți descrie in cuvinte! E o persoana care nu te critica, sim te va încuraja mereu orice s-ar întâmpla, când ai nevoie de ajutor, sun o pe sim, ea e persoana care te ajuta mereu, cu un sfat și cu o vorba buna! Pe scurt, sim e o persoana minunata și ma bucur enorm ca am avut oportunitatea de a o cunoaște!
   
 • Sim? Sim e cea care îți arata, nu te critica, îți spune cum sa faci lucrurile și te îmbrățișează chiar daca greșești. Cu ajutorul lui Sim m am descoperit pe mine și am început să mă înțeleg. Ușor ușor, apoi, tot cu ea, am reușit să mă dezvolt și să lucrez la propria mea personalitate și nu am să mă opresc din asta. Simona lucrează cu omul și cu ceea ce regăsește acesta în fiecare zi, de asta, ea este cea care chiar reușește să schimbe ceva. Mulțumesc pentru tot, Sim, te iubesc!
   
 • Dimitriu Ruxandra acum un an
  Simona este una dintre cele mai minunate persoane pe care le-am cunoscut. Stie cum sa te incurajeze si calmeze in acelasi timp si e mereu pregatita sa incerce chestii noi. Ceea ce imi place cel mai mult la ea este faptul ca este mereu calma si cu zambetul pe buze. Starea ei mereu ma binedispune. Reuseste sa ma motiveze si sa imi dea incredere in mine prin lucrurile pe care le transmite si consider ca cine o cunoaste este un om norocos. 🙂
   
 • Prima data cand am intalnit-o pe Sim a fost in prima mea tabara Pasaport pentru Succes, si ea a fost unul din motivele pentru care m-am intors in acea tabara. Reuseste sa transmita idei, sfaturi sau propuneri intr-o maniera in care foarte putini oameni o pot face. Pe mine, Sim m-a ajutat in mai multe capitole ale vietii si este o persoana pe care o pretuiesc enorm pentru ce este capabila sa faca, si pentru amprenta pozitiva pe care o lasa asupra oamenilor care intra in contact cu ea.
   
 • Raileanu Ana acum un an
  Sim reuseste sa incurajeze si sa isi puna amprenta clar pozitiva asupra oricarei persoane ce are norocul sa o intalneasca. Prin cunoasterea psihologiei umane, ea ne ajuta sa devenim cea mai buna varianta a noastra, pastrandu-ne in acelasi timp propria identitate, ceea ce este un lucru important in zilele noastre. Multumesc, Sim, pentru amintirile date si, in mod special, pentru vorbele tale ce ma ajuta sa accept orice persoana pentru ca „valoarea noastra e aceeasi”. Multumesc si te iubesc!
   
 • Mada Toffi acum un an
  acum stiu cand sa spun da si cand sa spun nu, mi-am imbunatatit notele de la scoala pentru ca acum chiar raspund la ore si nu imi mai pasa atat de mult daca gresesc. in prezenta lui sim am spus pentru prima data in viata mea ma iubesc si imi place de mine. mereu cand dau de greu ma gandesc ce ar face oare sim? si imi amintesc de tot ce am invatat in tabere, mereu gasesc o solutie. multumesc sim, ca m-ai invatat sa ma iubesc asa cum sunt, si multumesc pentru ceea ce faci in fiecare zi pentru noi!
   
 • Mada Toffi acum un an
  sim pentru mine este una din cele mai importante persoane din viata mea, care mi-au schimbat viata complet. inainte sa o cunosc si sa particip la taberele de la pasaport pentru succes, eram o persoana complet diferita: nu vorbeam cu alti oameni, nu raspundeam la ore, nu ieseam afara sa-mi fac alti prieteni si nu aveam grija de sanatatea mea emotionala. nu-mi spusesem in viata mea cuvintele „ma iubesc”. de cand am cunoscut-o pe sim insa, am invatat atat de multe lucruri+
   
 • Draga mea Sim, esti un om minunat, un suflet cald, rar mai intalnesti un astfel de om in zilele noastre, de la care as avea foarte multe de invatat. Mi as dori sa am o clona de a ta in permanenta langa mine, pt ca as avea mereu ce invata de la tine. Ma bucur mult ca te am cunoscut si ca m ai ajutat sa inteleg toate aceste programe dupa care functionam. Multumesc mult pentru tot ceea ce ai facut pentru noi. Te iubesc, Sim!
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim este absolut fantastică! La prima întâlnire în școala noastră, la care a participat soțul meu, a fost atât de profund impresionat de ea ca om și specialist încât m-a dus cu el la următoarea întâlnire. Și a meritat din plin! De atunci am fost la toate întâlnirile ținute în școală, care ne ajută pe noi și pe ai noștri copii. Sim, te iubim și îți suntem recunoscători pentru toată iubirea, dragostea, bunătatea, înțelepciunea, timpul și efortul tău! De abia așteptăm să mai învățăm de la tine, să poți influenta direct și copiii, și să contribuim cu toții la visul tău de a avea generațiile următoare mult mai inteligente emoțional.
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim este absolut fantastică! La prima întâlnire în școala noastră, la care a participat soțul meu, a fost atât de profund impresionat de ea ca om și specialist încât m-a dus cu el la următoarea întâlnire. Și a meritat din plin! De atunci am fost la toate întâlnirile ținute în școală, care ne ajută pe noi și pe ai noștri copii. Sim, te iubim și îți suntem recunoscători pentru toată iubirea, dragostea, bunătatea, înțelepciunea, timpul și efortul tău! De abia așteptăm să mai învățăm de la tine, să poți influenta direct și copiii, și să contribuim cu toții la visul tău de a avea generațiile următoare mult mai inteligente emoțional.
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim este absolut fantastică! La prima întâlnire în școala noastră, la care a participat soțul meu, a fost atât de profund impresionat de ea ca om și specialist încât m-a dus cu el la următoarea întâlnire. Și a meritat din plin! De atunci am fost la toate întâlnirile ținute în școală, care ne ajută pe noi și pe ai noștri copii. Sim, te iubim și îți suntem recunoscători pentru toată iubirea, dragostea, bunătatea, înțelepciunea, timpul și efortul tău! De abia așteptăm să mai învățăm de la tine, să poți influenta direct și copiii, și să contribuim cu toții la visul tău de a avea generațiile următoare mult mai inteligente emoțional.
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim este absolut fantastică! La prima întâlnire în școala noastră, la care a participat soțul meu, a fost atât de profund impresionat de ea ca om și specialist încât m-a dus cu el la următoarea întâlnire. Și a meritat din plin! De atunci am fost la toate întâlnirile ținute în școală, care ne ajută pe noi și pe ai noștri copii. Sim, te iubim și îți suntem recunoscători pentru toată iubirea, dragostea, bunătatea, înțelepciunea, timpul și efortul tău! De abia așteptăm să mai învățăm de la tine, să poți influenta direct și copiii, și să contribuim cu toții la visul tău de a avea generațiile următoare mult mai inteligente emoțional.
   
 • Dragos Maria Nicoleta acum un an
  Sim este absolut fantastică! La prima întâlnire în școala noastră, la care a participat soțul meu, a fost atât de profund impresionat de ea ca om și specialist încât m-a dus cu el la următoarea întâlnire. Și a meritat din plin! De atunci am fost la toate întâlnirile ținute în școală, care ne ajută pe noi și pe ai noștri copii. Sim, te iubim și îți suntem recunoscători pentru toată iubirea, dragostea, bunătatea, înțelepciunea, timpul și efortul tău! De abia așteptăm să mai învățăm de la tine, să poți influenta direct și copiii, și să contribuim cu toții la visul tău de a avea generațiile următoare mult mai inteligente emoțional.
   
 • Aura Moldovan acum un an
  Sim, te iubesc pentru ceea ce esti in primul rand, pentru cat de autentica esti…si asta se vede inainte de invataturile minunate pe care le transmiti, care ne transforma vietile, oferind o sansa reala copiilor nostri de a deveni niste adulti “sanatosi” emotional.
   
 • Diana Bolonyi acum un an
  Mi-ai schimbat viata !Puterea si increderea de care dai dovada, ma fac si pe mine mai puternica.Apreciez ca ne asculti , nu judeci oamenii si nu critici,ai o rabdare fantastica si pui pasiune in tot ceea ce faci.Ai capacitatea de a face pe oricine sa se deschida in fata ta,esti o persoana optimista si vesela, emani energie pozitiva si lumina.Schimbi lumea in mod activ, schimbi tipare si ne inveti in fiecare zi sa devenim cea mai buna versiune pentru noi si copiii nostri.Te iubesc maxim si iti multumesc
   
 • Silvia Berta acum un an
  Probabil cel mai bun psiholog pe care l-am întâlnit. Cu siguranță cel mai implicat psiholog în lumea educației, la cel mai complex mod și care ACTIONEAZA in acest sens. Mă bucur nespus fiindcă există astfel de oameni în România ❤️🙏!
   
 • M-am gandit de multe ori cat de mult ti-ai pus amprenta asupra mea,cat au contat toate vorbele si faptele facute fata de mine!Poate nu au dat roade atunci,dar in timp s-au copt in mintea mea o mare parte din ele si m-au ajutat extrem de mult in primul rand in relatia mea cu Dumnezeu, cu sotul, apoi cu parintii lui si familia mea.Tare mult iti multumesc!!Ai fost omul cu cea mai mare putere si influenta asupra mea
   
 • Simona, ești o persoană minunată, plină de viață și energie pozitivă. A fost o săptămână specială pentru mine, și în mod sigur și pentru ceilalți. M-ai inspirat, m-ai făcut să văd unele situații altfel. Am rămas cu multe idei pe care aș vrea să le pun în practică. Mă bucur enorm că te-am cunoscut
   
 • Mulțumesc pentru curs, pentru săptămâna aceasta OK și pentru ca mi-ai făcut viața sa fie mai OK. Te iubesc.
   
 • Andrea Jozsa acum un an
  Iti multumesc din suflet pentru aceasta saptamana. Este primul curs din viata mea la care am plans la sfarsit ca s- a terminat si la care n- am ” rupt” usa la plecare. Esti minunata!!! Love you girl!!!
   
 • In a nutshell, this course was eye-opening! Thank you. Shalom
   
 • Vali Mera acum un an
  Simo, îți mulțumesc că ai împărtășit cu noi o părticică din experiența ta, din ceea ce faci tu, că m -ai ajutat sa vad o alta fata a ceea ce credeam eu că e realitate, că am conștientizat că pot găsi soluții doar schimbând tonul și atitudinea, și multe altele .Apreciez foarte mult ceea ce faci!
   
 • Simona, ma bucur mult ca te-am reîntâlnit, este un mare câștig pentru mine ce am învățat la acest curs, apreciez la tine sinceritatea, optimismul, energia, bucuria, dragostea și bunătatea pe care o răspândești în jurul tău. Ești un excelent profesionist!!!
   
 • Sim, multumesc pt faptul ca mi-ai readus aminte de faptul ca e ok sa gresesc si ca practice makes it perfect si ca nu trebuie neaparat sa imi pese atat de mult de parerea celorlalti daca gresesc sau rad de mine pt ca valoarea mea ramane aceeasi, indiferent de ce simt sau gandesc alti oameni. Esti o persoana asa de faina si pozitiva incat si eu aspir sa fiu asa.
   
 • Buda Teodora acum un an
  Sim! Esti o persoana care are puterea de a-i inspira pe ceilalti, si de a-i face sa treaca la actiune cand vine vorba de a-si schimba viata. Ma bucur enorm de mult ca te-am cunoscut, esti o persoana minunata ❤❤❤❤❤ imi doresc si pe viitor sa tinem legatura!!
   
 • Irina spiti acum un an
  Simona Îți mulțumesc pentrus ceea ce esti. Îți apreciez spontaneitatea la tine . Succes în viața în continuare!
   
 • Alina Dragan acum un an
  Draga Simona, aceasta săptămână a fost speciala pentru mine. Am reușit sa mă cunosc mai bine, sa îmi fac prieteni, sa aflu lucruri noi despre toate serviciile din cadrul Direcției. Am învățat ca valoarea mea este aceiași, chiar dacă alții vorbesc lucruri rele despre mine și sa am încredere mai multa în mine. Te iubesc.
   
 • Cif Oana Raluca acum un an
  Ma bucur ca te am cunoscut. Imi place la tine omenia, credința în propriile puteri și încrederea în oameni. Mulțumesc!
   
 • Sim merci pt. tot! De azi fiecare zi pt. mine va fi ca ziua mea preferata vineri!!!
   
 • Dumitru Balmez acum un an
  Simona, mai mult decat un psiholog. Ce sadeste ea este forever. Dar chestia ii ca nu doar sadeste. O simti langa tine si dupa ani de zile.
   
 • Flori Moise acum un an
  Dragă Simona, vreau sa iti multumesc, din miez de inimă, pentru omul minunat care-mi ești! Si am sa-ti scriu un singur motiv (că ar fi o sută si ar fi mult de citit)-l-ai învățat pe prințul vieții mele PROSPERITATEA INTERIOARĂ. Iti doresc sănătate, iubire si oameni la fel de minunați ca tine alături. Multumesc si frumoasei tale echipe pentru zambetele ce le-a dat copilului meu. Cu drag, Flori Moise-mama lui Teodor Vasiliu
   
 • Mulțumim frumos pentru tot! Suntem încântați de tot ce i-ai și ne-ai învățat. Ne străduim sa continuăm. Câteodată reușim, alteori nu. Asteptam cu nerăbdare postarile tale și speram sa ne revedem cât mai curând! Te iubim! Alexandra, Andreea și Ionel
   
 • Laura Coman acum un an
  Iti multumesc pentru seara de ieri. Am fost incantati atat eu cat si sotul meu sa te cunoastem. Am primit valoare si am completat la cunostintele noastre si ne-am simtit foarte bine. Esti un orator bun, pui mult, mult suflet si esti foarte persuasiva! Esti un exemplu frumos de om care s-a instruit si s-a modelat spre binele tau dar si al altora si ai ales sa daruiesti mult si se vede cu cata sinceritate si iubire faci asta in folosul semenilor tai. Te laudam sincer pentru aceasta!
   
 • Draga Simona, multumesc mult pentru diplome, pentru expunere si pentru tot ce faci pentru mediul educational. Mi-a placut foarte mult tot ce am vazut la seminarul de la Cluj.
   
 • Sunt atât de încântată că te-am cunoscut. Am învățat enorm de multe lucruri. Mi-ai schimbat concepția despre oameni. Ești MiNuNaTă!
   
 • Cristina acum un an
  Sim, a fost o experienta minunata! Vreau sa stii ca te port in gandurile mele si sunt recunoscatoare ca te-am descoperit. Am invatat ca a gresi ( si imi mai spunea cineva in urma cu ceva timp, si nu am crezut) este ceva normal, sa fii autentic este cel mai important. Invat sa ma iubesc si sa-mi placa de mine!
   
 • Luminita Filip acum un an
  Multumesc frumos Simona Ciff pentru ziua de ieri!A fost extraordinar-am plecat cu mult mai mult entuziasm decat am venit!…si intradevar mi-ai dat de gandit! Felicitari tie si echipei!
   
 • Razvan Rotariu acum un an
  Sim nu e este doar un psiholog, ea este un prieten care e tot timpul acolo cand ai nevoie de ea, care te sustine si iti da sfaturi cand nu esti sigur pe tine. E o persoana super misto, pe care o apreciez si sunt bucuros ca am cunoscut-o.
   
 • Felicia Opran acum un an
  Am fost la seminar si am fost foarte impresionata de volumul mare de informatii referitoare la inteligenta emotionala.Sa stii ca eu chiar de a doua zi am inceput sa le spun elevilor mei „Te iubesc”.Am uitat sa-ti spun ca predau si matematica si am emotii mari pentru elevii mei ,ca uite se apropie Bac-ul. E-mailul pe care ti-l trimit este de recunostinta ca parca s-a schimbat ceva in stilul meu de relationare cu elevii,ca am inceput sa-i motivez mai mult si mi-a placut f.f.f.f. mult ceea ce ne-ai spus la seminar. Iti doresc multa sanatate si succes in activitatea ta care schimba atitudini in bine!
   
 • Adriana I acum un an
  Draga Simona, realmente mă bucur că am participat la seminarul susținut în care ai prezentat probleme reale, prezente, ale oamenilor și focalizare pe soluții. Ideea de bază este să avem luciditate, discernamânt, cu atat mai mult când avem responsabilitatea de a educa/ forma suflete de copil…Tu ai știut sa punctezi structurat și cu logică aceste virtuți, pentru că tu însăți ești luptătoare. Doamne ajuta!
   
 • Ilinca Iacomi acum un an
  Pentru mine tabăra Pașaport pentru succes a fost un mod de a ma cunoaște pe mine însămi și un lic unde am cunoscut persoane noi și foarte foarte de treabă.Sim este peesoana pe care am iubit-o de prima dată când am văzut-o .Dacă nu știi cum este Sim vino în tabără și vei vedea că o să iți schimbi părerea despre tine!!!
   
 • Alina Pintilii acum un an
  Multumim, Sim, pentru minunata experienta de aseara, de la Bucuresti! De azi dimineata o tin continuu cu multe din cele invatate de la tine, iar adolescenta mea fiica, de 19 ani, imi soarbe cuvintele! Te vom contacta si ne vom programa, ca la anul sa ai Scoala 165, din Bucuresti, in vedere! Te iubim!
   
 • Draga Sim, a doua zi am intrat in clasa cu zambetul pe buze, desi afara ploua cu galeata, iar copiii ma asteptau, ca de obicei, suparati unul pe celalalt! Am inceput ziua( nu orele) discutand ce ne bucura, ce ne aduce o stare de bine. Si, cand se asteptau mai putin, am spus simplu: VA IUBESC! Uimire, liniste! Ce a patit doamna? Doamna nu a patit nimic! Doamna este bine si si-a reamintit ca sta acolo, cu ei, pentru ca ii iubeste! Plange, se bucura, simte alaturi de ei, pentru ca ii iubeste! Insa a uitat sa le spuna si lor! Chiar daca ei simt iubirea ei, faptul ca au si auzit-o face minuni! Am realizat ca lor li se spune foarte rar TE IUBESC! Iubirea sta la baza tuturor celor pe care le facem! Daca nu ii invat asta, atunci nu pot sa le cer sa iubeasca! Multumesc, Simona!
   
 • Stelian Voda acum un an
  Ai devenit un fenomen național. Constat doar. Spor!
   
 • Diana Asavei acum un an
  Mulțumesc, Sim!!! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și vom învăța de la tine, eu și adolescentul meu! Energia pozitivă pe care ai transmis-o să o primești înapoi înzecit pentru ca mesajul tău să ajungă la cât mai mulți părinți, profesori și adolescenți !
   
 • Ioana Anca acum un an
  Greu imi gasesc cuvintele dupa asa workshop. Simona, daca ar fi mai multe Simone, bullying -ul ar disparea, iar invatamantul si relatia parinte-copil, ar arata altfel. Ce noroc pe cei din Mures ca te au. Te iubesc!
   
 • Azi am discutat pe bune despre problemele elevilor, profesorilor și părinților. O invitație la a ne desprinde de tipare și concepții învechite. Avem de lucrat cu părinții și elevii noștri dar mai ales cu profesorii și conducerile școlilor. Cred că schimbarea se poate face de jos în sus și pentru asta îți mulțumesc, că exiști și ne inspiri, că-mi dai curajul să încep. Nu am cuvinte să-ți mulțumesc dar Universul îți va mulțumi cu siguranță că „pui umărul” la ridicarea acestei nații. Te iubesc.
   
 • Aceleași gânduri frumoase ca atunci când am cunoscut-o prima data și anume ca dacă tu nu te iubești pe tine și nu ești fericit nu o sa ii faci fericiți pe cei de lângă tine, nu o sa – i înțelegi și nu o sa ii poți iubi și poate cel mai important am înțeles ca putem alege ceea ce ne dorim sa fim, practic sa ne scriem propriul program după care sa funtioneze corpul nostru. Cel mai important este sa înțelegem ca putem face acest lucru și ptr asta ii mulțumesc Simonei Ciff.
   
 • Despre Simona Ciff as scrie mult și numai de bine, ce pot însă să spun asa într-un comment este faptul ca atunci când o asculți te inspira, mai bine zis de însuflețește, te face sa îți pui întrebări despre tine și sa găsești răspunsuri în lucruri simple și marunte ca de ex o îmbrățișare, o strângere de mana sau un zâmbet.Asstazi Am plecat de la seminar cu
   
 • Sim reușește sa explice lucrurile astfel încât sa fie înțelese de toată lumea. Sim te motivează sa înlocuiești obiceiurile negative cu obiceiuri pozitive. Sim te asculta fără sa te judece. Sim îți da sfaturi. Sim te face sa razi. Sim îți readuce pofta de viața. Sim se joaca cu tine. Sim te ajuta sa evoluezi. Sim găsește mereu o soluție. Sim îți valorifica talentele. Sim te iubește! Da, Sim este o singura persoana. Și da, le face pe toate 🙂
   
 • IULIANA COARNA acum un an
  Am participat la seminarul din aceasta seara si m-am incarcat cu o stare emotionala extraordinara. Pentru asta ii sunt recunoscatoare Simonei, care reuseste sa inspire si sa aprinda lumina atitudinii pozitive. Este incontestabil faptul ca pasaportul pentru succes inseamna deschidere spre schimbarea mentalitatii noastre, a tuturor, fie ca suntem profesori, fie ca suntem parinti sau si una si cealalta. Esti minunata, Simona! Felicitari pentru ceea ce faci!
   
 • 10/10 recomand. E o persoana cu care poti avea o conversație despre orice poti invata multe de la ea si daca nu iti dai seama si e pregatita pentru orice ai aduce in fata ei. M-a ajutat mult si sper sa mai învăț de la ea.
   
 • Carina Vadavoiu acum un an
  Pana la Sim, credeam ca doar inteligenta asa-zisa mentala (IQ) conteaza in viata, dar s-a devodeit a fi ca cea emotionala este la fel de importanta. Consider ca toata lumea merita sa intre in contact cu Sim macar o data si sa poarte o conversatie cu ea, plina de blandete, intelegere. Ii sunt recunoscatoare pentru calea pe care mi-a aratat-o si am decis sa o urmez: aceea a empatiei, a intelegerii si armoniei dintre noi toti (inclusiv armonia noastra cu noi insine)
   
 • Cu ocazia intâlnirii cu Simona mi-am reamintit lucruri importante. Mulțumesc din suflet!
   
 • Andrei Vasiliu acum un an
  Sim este o persoana geniala, in trei tabere si cateva activitatii impreuna, nu am vazut-o nici o data trista sau suparata pe copii. Ea nu ne critica, ne arata ce am gresit si ne ajuta sa ne reparam greseal, ea nu se supara pe noi doar daca o mintim
   
 • Vlad Silaghi acum un an
  Simona Ciff este una dintre putinele persoane care mi-au ajuns la suflet atat prin felul ei de a fi cat si prin viziunile ei. Este o persoana buna la suflet care incearca sa schimbe mentalitatea din Romania si eu o apteciez. Este de incredere.
   
 • Raviczki David – Partea 1 acum un an
  „Pasaport Pentru Succes”. Nu se putea gasii un nume care sa descrie mai bine programul in care am cunoscut-o pe Simona. Consider momentul, un ghiont in directia cea buna. Simona, desi se crede un simplu om, este mult mai mult de atat. Un mentor, un sprijin, o inspiratie si da, in cele din urma, si om. 😉
   
 • Raviczki David – Partea 2 acum un an

  Simona este o persoana care radiaza incredere, energie, fericire si inspiratie. Ea m-a ghidat si m-a sprijinit prin momente grele dar cel mai important, mi-a aratat o viziune diferita, mai putin critica, si mai constructiva. Nu voi regreta nicio data conexiunea pe care am dezvoltat-o cu ea, si ii voi fii mereu recunoscator, pentru ca a jucat un rol crucial in drumul meu spre succes. Nimeni nu ii poate multumi indeajuns 🙂

   
 • Highlife acum un an
  Sim e o persoană minunată care ma învățat să accept opiniile altor persoane . Înainte să o cunosc eram încrezut și credeam că le știu pe toate dar după ce am venit într-o tabără și am întâlnit o pe Sim m-am schimbat în bine am învățat să fiu mai altruist și să fiu mai deschis cu cei din jurul meu. Am mai învățat de la ea că toți suntem egali și mi-a arătat că rezultatele nu sunt totul și nu decid 100% viitorul nostru . Mulțumesc Sim te iubesc și sper să ne revedem curând.
   
 • Isa Cantor acum un an
  Sim e persoana care ma ajutat sa am încredere în mine. E cea care a venit si mi a spus toate calitățile mele. Cea care ma îndrumat si ma ajutat in momentele grele. Ea ne intelege si ne asculta. Ea ma făcut sa vad altfel viata si sa gandesc totul total diferit. Ma ajutat să ii inteleg pe alti si sa ii pot ajuta la rândul meu cu ce pot. Eu vreau sa devin pedagog si am în plan sa o fac cu tehnicile învățate în tabăra.